Επαγγελματικές Εκδόσεις

The Dry Aging bible

Ξηρή Ωρίμανση. Ο Οδηγός σας για Τέλεια Γευστική Εμπειρία.

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Κουζίνα

Figure 1

Το βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για τις διάφορες προεπιλογές του Dry Ager και τις κατηγορίες τροφίμων που σχεδιάστηκε να χειριστεί.

Επίσης, παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία των τροφίμων για τη διαδικασία της ωρίμανσης και κάνει διάκριση μεταξύ διαφόρων κομματιών, διαφόρων κρεάτων.

The Dry Aging bible The Dry Aging bible

Μεταξύ των πολλών τροφίμων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο είναι

  • Μπριζόλες μοσχαριού, κοντρολέ, και γλώσσα
  • Χοιρινό κοιλιάς, κεφάλι, και μυελός
  • Κυνήγι ελαφιού
  • Ολόκληρο κοτόπουλο, πάπια, και φασιανός

Η ξηρή ωρίμανση του κρέατος, είναι μία τεχνική που συνήθως παραμένει αποκλειστικό προνόμιο των υψηλής χωρητικότητας εστιατορίων με μεγάλο όγκο εργασίας κρέατος, καθώς και των κρεοπωλείων, τα οποία διαθέτουν τον απαιτούμενο χώρο, την τεχνογνωσία και τον προϋπολογισμό για να αφιερώσουν μεγάλες ποσότητες κρέατος για εβδομάδες ή μήνες, υπό τις πολύ συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας που απαιτούνται, για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Επιπλέον, στο βιβλίο περιλαμβάνονται συνταγές για την παρασκευή αλλαντικών όπως πανσέτα, λάρδο, Tyrolean μπέικον, Black Forest ham, biltong, και παστράμι.

Στα παραρτήματα του βιβλίου, θα βρείτε πληροφορίες για την επιλογή κρεάτων που είναι κατάλληλα για ωρίμανση και πώς να αναγνωρίσετε όταν η διαδικασία ωρίμανσης δεν εξελίσσεται σωστά.

Η βίβλος της Ξηρής Ωρίμανσης, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό Dry Ager, αλλά ακόμα και οι αποφασισμένοι μάγειρες που δεν διαθέτουν ένα Dry Ager, θα μπορέσουν να αντλήσουν χρήσιμες γνώσεις και ιδέες για την εκλεπτυσμένη προετοιμασία τροφίμων.

Ανακαλύψτε την κόσμο της ξηρής ωρίμανσης και αναδείξτε την πλούσια γεύση των τροφίμων σας με αυτό το εκπληκτικό εγχειρίδιο.


The Dry Aging bible

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


The Dry Aging bible
  • Συγγραφέας: Aaron and Christian Landig
  • Εξώφυλλο: Σκληρόδετο
  • Σελίδες: 336
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Τιμή: €90
  • Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο: €5

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Gastronomy Essentials


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.