Καλώς Ήλθατε στην Cordon Bleu

Περισσότερα από 100 χρόνια Διδακτικής Εμπειρίας


lcbParis.gif Η Cordon Bleu είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην εκπαίδευση των τεχνών της μαγειρικής και της φιλοξενίας.

Η φιλοσοφία μας στην επίτευξη εξαιρετικών ικανοτήτων μέσω της συνεχούς εξάσκησης και τελειοποίησης παραμένει η ίδια παρά την ανάπτυξη της σχολής, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς στις τέχνες της μαγειρικής και φιλοξενίας.

Η Cordon Bleu έχει εξελιχθεί από μία Παριζιάνικη Σχολή Μαγειρικής σε ένα διεθνές δίκτυο ινστιτούτων των τεχνών της μαγειρικής και της φιλοξενίας. Σήμερα έχουμε περισσότερες από 27 σχολές σε 15 χώρες που υιοθετούν ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον με φοιτητές από 75 εθνικότητες.

Μέσα από το διδακτικό προσωπικό των Master Chef διεθνώς, η Cordon Bleu είναι αφοσιωμένη στην διατήρηση και διάδοση των μαγειρικών τεχνών.

Οι Master Chef μας έχουν όλοι εκπαιδευτεί στα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering του κόσμου, και εμπλουτίζουν την διδακτέα ύλη με την δική τους τοπική και επαγγελματική παράδοση και εμπειρία.

Η Cordon Bleu έχει συνδυάσει την καινοτομία και την δημιουργικότητα με την παράδοση και προσφέρει μία σειρά από 'Bachelors' τα οποία εστιάζουν στο Management διεθνών Ξενοδοχείων και Resort, Εστιατορίων και Catering, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων όπως και 'Master' στην Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και 'Master' στις Γαστρονομικές Τέχνες.

Έχοντας θεμελιωθεί πάνω σε μία μακρά παράδοση αριστείας, η φήμη της Cordon Bleu έχει διακριθεί κρατώντας την ύλη μας ενήμερη και σχετική με την αγορά. Με την καινοτομία και τις καινούργιες τεχνολογίες η Cordon Bleu συνεχώς προσαρμόζει τα ακαδημαϊκά προγράμματά της στις μελλοντικές ανάγκες της μαγειρικής, του τουρισμού, και των υπηρεσιών φιλοξενίας με εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας.

Εκτός από τα προγράμματα Γαστρονομίας και Management η Cordon Bleu έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της για να συμπεριλάβει εκδόσεις μαγειρικής, video κασέτες, τηλεοπτικά προγράμματα , προϊόντα gourmet, εξοπλισμό μαγειρικής, όπως και σετ τραπεζιού και Παραδοσιακά Γαλλικά προϊόντα μέσω της Θυγατρικής της εταιρείας, Pierre Deux.

Η Cordon Bleu έχει συμβάλει διεθνώς στην συνέχιση της Γαλλικής "Art de Vivre" διατηρώντας και αναπτύσσοντας την βάση των μαγειρικών τεχνών και της βιομηχανίας της φιλοξενίας μέσω συνεργασιών με κυβερνήσεις, πανεπιστήμια και μαγειρικούς συλλόγους.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε την γνώση και το πάθος μας για τον κλάδο της φιλοξενίας και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σ'ένα ταξίδι εξερεύνησης που θα διαρκέσει μία ζωή.

Amities Gourmandes

Andre J. Cointreau
President
lcbParis.gifΙστορία της Σχολής
Πληροφορίες σχετικά με την Ιστορία και την Ίδρυση της Σχολής Le Cordon Bleu.

>>Περισσότερα...
lcbParis.gif
Περιγραφή Προγραμμάτων
Γενική περιγραφή των διαθέσιμων προγραμμάτων, προτού αναλυτικά δείτε τι προσφέρει το καθένα.


>>(Υπό Κατασκευήν)...
lcbParis.gif