Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Gefsis - Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte

Gefsis - Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Νέα έκδοση. ΠΑΡΑΤΑΣΗ Pre-Sale ως 5 Οκτωβρίου

Αυγό με στάκα και τρούφα, Καλοκαιρινό μποστάνι, Γιουβαρλάκια σκορπίνας, Κανελόνι παστιτσάδα, Αμυγδαλόπιτα...

Διαβάζοντας μερικούς μόνο από τους τίτλους συνταγών, ο αναγνώστης καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για ένα ταξίδι με γεύσεις και αρώματα από την Ελλάδα.

Το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, Gefsis, που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2022, μας προετοιμάζει, από τον τίτλο του και μόνο, για μία μοναδική γευσιγνωσία, γεμάτη με ελληνική φύση.

Oh La La! Του Yohan Ferrant.

Πρακτικός οδηγός για δημιουργική αρτοποιία και ζαχαροπλαστική

Oh La La! Του Yohan Ferrant.

Το νέο βιβλίο Oh La La! του Yohan Ferrant, εμβαθύνει στα βασικά συστατικά και τις διαδικασίες του ψωμιού του εμπορίου, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας να μπορεί να σχεδιάσει μια σειρά από ψωμιά και αρτοσκευάσματα πρώτης κατηγορίας, γεμάτα προσωπικότητα.

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει, επίσης, συνταγές και οδηγίες βήμα προς βήμα για 45 προϊόντα, καθώς και βασικές συμβουλές και προβληματισμούς.

Χάρης Παπαλίτσας - Σύγχρονη Αρτοποιΐα

WEBINAR: 3 & 4 Νοεμβρίου 2022. Συνδυάζοντας γεύση & θρεπτική αξία

Χάρης Παπαλίτσας - Σύγχρονη Αρτοποιΐα

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2022, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιία, συνδυάζοντας γεύση & θρεπτική αξία, με τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.

Η διήμερη αυτή εκπαίδευση είναι σχεδιασμένή έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν όλη την αρτοποιητική διαδικασία.

Θα παρακολουθήσουν ζωντανά την άλεση του αλευριού σε πετρόμυλο (Mockmill).

Επίσης θα αναλυθεί όλη η διαδικασία φυτέματος των σπόρων, αλλά και η μετέπειτα επεξεργασία τους, όπως και τα διατροφικά τους πλεονεκτήματα.

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Pastry Chef Jordi Puigvert. Λευκωσία 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Θέλετε να νιώσετε περισσότερο σίγουροι για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα υλικά της νέας εποχής της ζαχαροπλαστικής;

Θέλετε να παρασκευάσετε τις δικές σας υγιεινές συνταγές;

Εάν ναι, τότε αυτό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ζαχαροπλαστική.

Γρηγόρης Χέλμης - SEACUTERIE

WEBINAR: 5 & 6 Δεκεμβρίου 2022. Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση και Καινοτομία

Γρηγόρης Χέλμης - SEACUTERIE

Ύστερα από τη μεγάλη ζήτηση που λάβαμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Webinar) με θέμα SEACUTERIE | Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση & Καινοτομία από τον εισηγητή R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στις 5 & 6 Δεκεμβρίοιυ 2022.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Seacuterie, εχει ως στόχο να αναλύσει τους τρόπους ωρίμανσης, πάστωσης και δημιουργίας αλλαντικών από ψάρια, καθώς και την διαφορά τους από τα αντίστοιχα εδέσματα από κρέας.