Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Gout de France 2017

2000 Chef σερβίρουν ταυτόχρονα στις 21 Μαρτίου μιλώντας Γαλλικά.

Gout de France 2017

Το εγχείρημα Gout de France πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά με περισσότερους από 2000 σ7εφ σε κάθε γωνιά της υφηλίου να σερβίρουν ταυτόχρονα στις 21 Μαρτίου πιάτα που μιλούν άπταιστα γαλλικά.

Η διεθνούς βεληνεκούς πρωτοβουλία που υπογράφει ο Μονεγάσκος σεφ Alain Ducasse και το Γαλλικό υπουργείο εξωτερικών και διεθνούς ανάπτυξης, αποσκοπεί στην προώθηση της τέχνης του ζην αλά γαλλικά, των τοπικών προϊόντων καθώς και της Γαλλίας ως προορισμού.

Alain Ducasse Education - Animation Cuisine

Δελτίο Τύπου - Live Cooking (Buffet, Bistrot, Snacks)

Alain Ducasse Education - Animation Cuisine

Αθήνα 9/2/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς στον χώρο εκδηλώσεων Οδός Κασσάνδρας στο Βοτανικό.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο chef - instructor της Alain Ducasse Education, Mark Guillain Williams.

Κεντρική θεματική του προγράμματος ήταν η λεγόμενη Animation Cuisine, του μαγειρέματος δηλαδή και του στησίματος πιάτων μπροστά στον πελάτη.

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα

4 μοναδικά διήμερα προγράμματα με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα

Τέσσερα (4) μοναδικά διήμερα προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα την Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα θα υλοποιηθούν ανά την Ελλάδα, από τον ΙΝΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Έλληνα διακεκριμένο Chef Δημήτρη Παμπόρη.

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο.

Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων a la carte θα υλοποιηθεί στις 4 - 6 Απριλίου, στη Λευκωσία από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες a la carte, Sous chefs και Executive Chefs.