Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Thuries Gastronomie Magazine: Μάϊος 2018

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Thuries Gastronomie Magazine: Μάϊος 2018

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το "Thuries Gastronomie Magazine", σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.

Sani Gourmet 2018

Rising Stars Part three

Sani Gourmet 2018

Το Sani Resort για άλλη μια χρονιά συγκεντρώνει τον Μάϊο οκτώ chefs βραβευμένους με αστέρια Michelin οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους στο πλαίσιο του Sani Gourmet, προσφέροντας στο κοινό καινούργιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Στη 13η χρονιά του φέτος, ο καταξιωμένος εντός και εκτός Ελλάδος θεσμός, που κάθε άνοιξη φέρνει την υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.

YAOSAI

Το νέο Ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο στο Domes of Elounda

YAOSAI

Το Domes of Elounda, το πολυτελές ξενοδοχείο της Autograph Collection με την εντυπωσιακή θέα της Σπιναλόγκα, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν με ένα νέο εστιατόριο που εστιάζει στη σύζευξη της γαστρονομικής κουλτούρας του Περού με της Ιαπωνίας.

Παγωτό

Βιβλίο Συνταγών Χειροποίητου Παγωτού

Παγωτό

ICE CREAM - Artisanal ice cream recipe book.

Η Arte Heladero παρουσιάζει μια νέα μεγάλη συλλογή συνταγών των τελευταίων χρόνων με την υποστήριξη των παγκοσμίως γνωστών σεφ.

So Good (Issue #19)

Ανακαλύψτε το νέο Συνδρομητικό Περιοδικό

So Good (Issue #19)

Το εξαμηνιαίο αγγλικό περιοδικό So good απευθύνεται σε επαγγελματίες της γλυκιάς και αλμυρής ζαχαροπλαστικής, της βιομηχανίας σοκολάτας και παγωτού και γενικά του Κόσμου των Επιδορπίων.

Το So good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.