Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Πασχαλινή Προσφορά περιοδικού So Good.

Ισχύει μέχρι 6 Μαϊου 2024

Πασχαλινή Προσφορά περιοδικού So Good.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 6 Μαίου, αποκτήστε 3 προηγούμενα τεύχη του περιοδικού So Good μόνο με 45 ευρώ.

THURIES MAGAZINE: Απρίλιος 2024

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

THURIES MAGAZINE: Απρίλιος 2024

Η συνεργασία μεταξύ του Cucina.gr και του THURIES MAGAZINE ανοίγει τον δρόμο για εσάς να ανακαλύψετε τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας μέσα από το κορυφαίο αυτό περιοδικό.

Από τον Ιούλιο του 1988, αυτό το περιοδικό έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών τόσο της μαγειρικής όσο και της ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξελίξετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις.

Στις σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε όχι μόνο νέες και ενδιαφέρουσες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με κορυφαίους Γάλλους chefs, μαγειρικά νέα και προτάσεις για βιβλία μαγειρικής.

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Ανακοίνωση: Νέο Πρόγραμμα και Συμμετοχή στην Έκθεση HORECA 2024

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Gastronomy Essentials έχει την τιμή να διοργανώνει το γαστρονομικό stage GASTRONOMY LAB, στη μεγαλύτερη έκθεση εστίασης στην Ελλάδα, τη HORECA.

Από πέρυσι, το GASTRONOMY LAB έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες για Έλληνες και ξένους chefs.

Στο stage, θα πρωταγωνιστήσουν οι τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

So Good (Issue #31)

Ανακαλύψτε το κορυφαίο περιοδικό Ζαχαροπλαστικής στο κόσμο !

So Good (Issue #31)

Το So Good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Private & Yacht Cheffing. Ecole Ducasse.

Chef Julian Mercier

Private & Yacht Cheffing. Ecole Ducasse.

Ένα καινοτόμο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης, θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 με 7 Φεβρουαρίου 2024, στα πλαίσια των ετήσιων εκπαιδευτικών δράσεων με τη φημισμένη σχολή Ecole Ducasse και με τίτλο Private & Yacht Cheffing.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης και ανταλλαγής γνώσεων.