Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

THERMOMIX TM5

Μοναδική Προσφορά Ιουλίου!

THERMOMIX TM5

Η προσφορά του καλοκαιριού είναι εδώ !

Αποκτήστε τώρα το μοναδικό Thermomix TM5 σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα !

ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιούλιο !!!

ΦΡΟΥΤΑ - Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική

Από τον Γάλλο Pastry Chef Cedric Grolet

ΦΡΟΥΤΑ - Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ στην Ελληνική γλώσσα

Μετάφραση: Δημήτρης Χρονόπουλος, Pastry Chef/Consultant

ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRE-SALE / ΜΑΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Κερδίστε την έκπτωση με την αγορά της μοναδικής αυτής έκδοσης που έχει παρουσιάσει ήδη τεράστια επιτυχία σε όλο το κόσμο. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου !

Έως 31 Αύγουστου 2018
Τιμή προ-πώλησης με έκπτωση: €70

Από 1η Σεπτεμβρίου 2018
Τιμή βιβλίου από τον Σεπτέμβριο 2018: €85

So Good (Issue #20)

Ανακαλύψτε το νέο Συνδρομητικό Περιοδικό

So Good (Issue #20)

Το εξαμηνιαίο αγγλικό περιοδικό So good απευθύνεται σε επαγγελματίες της γλυκιάς και αλμυρής ζαχαροπλαστικής, της βιομηχανίας σοκολάτας και παγωτού και γενικά του Κόσμου των Επιδορπίων.

Το So good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018

... και 'Fruits' αλά Ελληνικά

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018

ΦΡΟΥΤΑ - Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική

είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου FRUITS του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των World's 50 Best Restaurants, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

Thuries Gastronomie Magazine: Ιούνιος 2018

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Thuries Gastronomie Magazine: Ιούνιος 2018

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το "Thuries Gastronomie Magazine", σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.