Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Private & Yacht Cheffing. Ecole Ducasse.

Chef Julian Mercier

Private & Yacht Cheffing. Ecole Ducasse.

Ένα καινοτόμο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης, θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 με 7 Φεβρουαρίου 2024, στα πλαίσια των ετήσιων εκπαιδευτικών δράσεων με τη φημισμένη σχολή Ecole Ducasse και με τίτλο Private & Yacht Cheffing.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης και ανταλλαγής γνώσεων.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιΐας & Παστών Αλιευμάτων

WEBINAR: R&D Chef Γρηγόρης Χέλμης

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιΐας & Παστών Αλιευμάτων

Ένα μοναδικό διήμερο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 2 & 3 Απριλίου 2024, με θέμα: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΠΑΣΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ, Παραδοσιακές & σύγχρονες τεχνικές και εισηγητή τον R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη.

Την πρώτη ημέρα, το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στον αρωματισμό του αλατιού, τις ιδιότητές του καθώς και τους τύπους αλατιών, υγρή πάστωση, ημιπάστωση, τύπους αλλαντικών, νιτρικά και καλλιέργειες, pH νερού και ψησίματα.

Σύγχρονα Εστιατορικά Γλυκά.

Από Μάγειρα - για Μάγειρες. WEBINAR. Chef Ιωσήφ Συκιανακης

Σύγχρονα Εστιατορικά Γλυκά.

Ένα μοναδικό διήμερο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 14 & 15 Μαρτίου 2024, με θέμα: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΑ ΓΛΥΚΑ, Από μάγειρα για μάγειρες και εισηγητή τον Chef Ιωσήφ Συκιανάκη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε ύστερα από την ανάγκη που δημιουργήθηκε στα εστιατόρια, που δεν έχουν ζαχαροπλάστη, να αντικαταστήσουν τα έτοιμα γλυκά, παρασκευάζοντας τα δικά τους.

Τα γλυκά που θα παρουσιαστούν, θα είναι εύγευστα και ευπαρουσίαστα, χωρίς σύνθετες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Βάσεις Ασιατικής Κουζίνας. Από το Α έως το Ω.

WEBINAR. Chef Θάνος Στασινός

Βάσεις Ασιατικής Κουζίνας. Από το Α έως το Ω.

Ένα μοναδικό διήμερο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 12 & 13 Μαρτίου 2024, με θέμα: ΒΑΣΕΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, Από το Α έως το Ω και εισηγητή τον Chef Θάνο Στασινό.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις βασικές αρχές της ασιατικής κουζίνας.

Θα διδαχθούν από την αρχή το πώς μαγειρεύεται το ρύζι για σούσι, θα μάθουν για τα κατάλληλα seasonings, σάλτσες για rolls, παστώματα ψαριών και brines και πολλά άλλα.

Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής.

Η εξέλιξη της Ελληνικής Κουζίνας. Chef Δημήτρης Παμπόρης.

Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής.

Ένα μοναδικό διήμερο Hands On Practice εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 5 & 6 Μαρτίου 2024, με θέμα: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας και εισηγητή τον Chef Δημήτρη Παμπόρη.

Το πρόγραμμα θα αναδείξει, μεταξύ άλλων, τη σπουδαιότητα της ελληνικής κουζίνας, την ορθή και αποτελεσματική χρήση ακριβών πρώτων υλών, αλλά και τους τρόπους χρήσης φθηνότερων υλικών, τα οποία μπορούν να προσφέρουν υπεραξία στο μενού και τη μαγειρική μας.