Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

WEBINAR - Σϋγχρονες τεχνικές a la carte. Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

29 & 30 Μαρτίου 2022

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με μια νέα ματιά, χωρίς όμως να χάνουν τη βαθιά γευστική τους ουσία.

Θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδος (όσπρια, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, ελαιόλαδα κ.α.) κάποια από τα οποία θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία εικονικών παρασκευασμάτων.

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

WEBNINAR - Ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Executive Seminar) θα δειξαχθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2022, υπό μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΛΥΚΑ, ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων και εισηγητή τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη.

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

WEBINAR - Παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 15 & 16 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το με θέμα ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές και εισηγητή τον Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη.

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

WEBINAR, by Pastry Chef Emmanuel Hammon, 9 & 10 Μαρτίου 2022

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 9 & 10 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα LONGER SHELF-LIFE DESSERTS, sustainable techniques (Γλυκά μακράς διάρκειας, βιώσιμες τεχνικές) και εισηγητή τον διεθνούς φήμη, Γάλλο Pastry Chef Emmanuel Hamon.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σρα Ελληνικά.

Μεξικάνικη Κουζίνα

Η προσαρμογή της στη Δυτική Γαστρονομική κουλτούρα

Μεξικάνικη Κουζίνα

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 22 & 23 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, η προσαρμογή της στη Δυτική Γαστρονομική κουλτούρα και εισηγητή τον Chef Ιωσήφ Συκιανάκη.