Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων a la carte θα υλοποιηθεί στις 4 - 6 Απριλίου, στη Λευκωσία από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες a la carte, Sous chefs και Executive Chefs.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

Ritz Paris / Ecole Ritz Escoffier & Le Cordon Blue Paris.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας

ΠΑΡΙΣΙ 22 - 28 Ιανουαρίου 2017

INSPIRE YOUR PASSION

Μία μοναδική εμπειρία θα βιώσουν 12 Chef που θα ακολουθήσουν στο ταξίδι που θα διοργανωθεί από την Gastronomy Essentials, στη καρδιά της γαστρονομίας, στο Παρίσι.

7 ημέρες γεμάτες γαστρονομικές εμπειρίες, εκπαίδευση από τους κορυφαίους του είδους και γενικά ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.

Alain Ducasse Education. Animation Cuisine

Live Cooking Buffet - Live Cooking Bistrot - Live Cooking Snacks

Alain Ducasse Education. Animation Cuisine

Ένα μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2017, στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse, επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, ANIMATION CUISINE μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη.

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων

Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο.

Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη

Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή

Τρία προγράμματα εκπαίδευσης στη Μαζική παραγωγή με τεχνικές Sous vide θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ, σε 3 σημεία ανά την Ελλάδα, με το Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνονται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering).

Τα προγράμματα θα είναι hands on practice και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef επάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, στην οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια κρέατος χωρίς να έχουν απώλειες στη ποιότητα, οικονομία στην ενέργεια, μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος.