Επαγγελματικές Εκδόσεις

Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη

Εξερευνώντας τον κόσμο της gluten-free διατροφής

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Pastry Chef: Μαρίνος Κοσμάς

Ξεκινήστε ένα δελεαστικό και, ταυτόχρονα, γευστικό ταξίδι, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη, εξερευνώντας τον κόσμο της Gluten-free διατροφής.

Ένα βιβλίο συνταγών που δημιουργήθηκε από τον pastry chef Μαρίνο Κοσμά, ο οποίος αποτελεί ζωντανή απόδειξη της ανθεκτικότητας και της γαστρονομικής καινοτομίας.

Αντανακλά την ακλόνητη αποφασιστικότητά του, που μετέτρεψε τις αντιξοότητες σε ευκαιρία να σκορπίσει χαρά και να δημιουργήσει γαστρονομικά, χωρίς γλουτένη, θαύματα.

Αυτό το γαστρονομικό αριστούργημα, αποκαλύπτει τα μυστικά ενός κόσμου χωρίς γλουτένη, που γεννήθηκε από την προσωπική μάχη του συγγραφέα, με την κοιλιοκάκη.


Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη

Με μία βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κοιλιοκάκη, ο Μαρίνος Κοσμάς έχει δημιουργήσει μία συλλογή 49 συνταγών που υπερβαίνει τους διατροφικούς περιορισμούς, φέρνοντας χαρά και γεύση σε κάθε γεύμα.

Από ένα πλούσιο "Πρωινό για όλους", μέχρι μαγευτικές "Βραδιές με φίλους", "Ρομαντικό δείπνο" κ.α., κάθε κεφάλαιο αποκαλύπτει έναν κόσμο δυνατοτήτων, όπου η κουζίνα χωρίς γλουτένη είναι ταυτόχρονα ρομαντική, περιπετειώδης, καθημερινή, γιορτινή και απολαυστική.

Αναλυτικά τα κεφάλαια, περιλαμβάνουν:


  • Πρωινό για όλους
  • Παιδικό πάρτι
  • Picnic-εκδρομή στη φύση
  • Κυριακάτικο Τραπέζι
  • Ελληνικό Street food
  • Διάφορα snacks για το γραφείο & το σχολείο
  • Ρομαντικό δείπνο
  • Βραδιές με φίλους

Καθώς αγκαλιάζετε αυτές τις συνταγές και ξεκινάτε τις δικές σας γαστρονομικές περιπέτειες, θα ανακαλύψετε την πραγματική ουσία της τροφής και τη δύναμη ενός κοινού γεύματος που φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Αυτό το βιβλίο θα εμπνεύσει τόσο έμπειρους μάγειρες όσο και αρχάριους, να δημιουργήσουν απολαυστικά γεύματα χωρίς γλουτένη που θρέφουν το σώμα και αιχμαλωτίζουν την ψυχή.

Ορισμένες από τις συνταγές που θα βρείτε στις σελίδες της έκδοσης αυτής είναι: Granola, Πιροσκί, χειροποίητες παπαρδέλες θαλασσινών, Μπάρες δημητριακών, Ψωμί στη γάστρα, Γαλακτομπούρεκο, Bao bun, Lemon drizzle cake, Veggie skewers, Παέγια, Pancakes, Donuts, Αυγόφετες της γιαγιάς κ.α.

Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη

Σκοπός μου αυτό το βιβλίο να γίνει όπλο στη μοναχικότητα, δύναμη στην περιθωριοποίηση του κοιλιοκακικού παιδιού, ξενοιασιά στο φαγητό της μαμάς, ευχαρίστηση ενός κοιλιοκακικού ζευγαριού. Να λειτουργήσει ως ένα ακόμα εργαλείο στους πάσχοντες από αυτή τη νόσο και να τους δώσει τη δυνατότητα να δημιουργούν μόνοι τους αυτά που επιτρέπεται να γεύονται. Ελπίζω να το απολαύσετε και να πορευτείτε μαζί του, σε μία ζωή ευτυχισμένη, χωρίς γλουτένη. - Μαρίνος Κοσμάς



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα


Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη - Pastry Chef Μαρίνος Κοσμάς

Ο Μαρίνος Κοσμάς είναι Pastry Chef και ιδιοκτήτης του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Ελληνική αγορά.

Μετά από μια πορεία εννέα ετών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ως Pastry Chef, σε κορυφαία εστιατόρια όπως στα Sushisamba , Duck and Waffle, Novikov, Group Pastry Chef για την Meraas στο Dubai αλλα και δίπλα στον γνωστό Chef Virgilio Martinez σε Nikkei και Peruvian concept, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το καινοτόμο concept, που απευθύνεται σε κοιλιοκακικούς και όχι μόνο, καταναλωτές.

Ένα urban, new style bakery και pastry με εξειδίκευση 100% σε gluten free προϊόντα, με μεγάλη ποικοιλία σε αλμυρά, γλυκά και ψωμί.

Θα το βρείτε στην:

ΜΚ Pastry and Bakery
Λεωφ. Μεσογείων 78Α
Γουδί, Αθήνα
(πλησίον Νοσοκομείο Παίδων)
Τηλ. επικοινωνίας : 2110125176

.


Ενδεικτικές Συνταγές


Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη
Granola

Μπάρες Δημητριακών

Μίνι Μπαγκέτες

Μακαρονοσαλάτα

Pancakes


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη
  • Συγγραφέας: Μαρίνος Κοσμόας
  • Σελίδες: 150 - 160 (περίπου)
  • Μέγεθος: 23 x 28,5 εκ.
  • Γλώσσα: Ελληνικά

ΤΙΜΗ

Τιμή έκδοσης: €40

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : €5

Εκδόσεις: Gastronomy Essentials.



ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν την έκδοση αυτή μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στο παρακάτω link.

Courier service icon


Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη

(eventora.com)



Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη - Gastronomy Essentials Logo

INSPIRE YOUR PASSION







ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ


EGEM S.A
EGEM S.A logo




NB7-DA8, Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου,
Θεσσαλονίκη 57022,
Τηλ. +30 231 079 5182

Website: www.egem.gr

Email: info@egem.gr
Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.
Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε. logo




Λεωφόρος Γέρακα 76,
Γέρακας 15344, Αθήνα
Τηλ. 210 6654813

Website: www.e-dakidis.gr

Email: info@dakidis.gr
FnA Company
Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε. logo




Μάχης Κρήτης 41Α,
Ηράκλειο Κρήτης 71303

Website: www.fnacompany.gr

Email: info@fna.gr




ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθειά μας ευγνωμοσύνη στις εταιρείες που στήριξαν την έκδοση αυτή, όπως την εταιρεία ΕΓΕΜ για την ευγενική παραχώρηση των υπέροχων πιάτων και του εξοπλισμού που μας παρείχε.

Τα πιάτα της ΕΓΕΜ φώτισαν τις σελίδες του βιβλίου με την αισθητική, την ποιότητα και την κομψότητά τους. Η φρέσκια και νέα όψη που προσέφεραν στη φωτογράφηση, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να αποτυπώσουμε την ομορφιά των πιάτων μας.

Την εταιρεία ΔΑΚΙΔΗΣ για την ευγενική παραχώρηση των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής. Η ποιότητα και η πρωτοτυπία των προϊόντων τους, έκαναν τις γαστρονομικές μας δημιουργίες να λάμπουν και να ξεχωρίζουν.

Και τέλος, την εταιρεία FnA Company που με την τεχνογνωσία της και το εξαιρετικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει, αναβάθμισαν σημαντικά την ολοκληρωμένη επιστημονική πληροφόρηση που παρέχουμε στο βιβλίο.

Η δυνατότητά τους να υπολογίσουν τις διατροφικές ετικέτες για κάθε συνταγή μας, ήταν κρίσιμη για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς και χρήσιμες πληροφορίες. Η εξαιρετική συμβολή έκανε το βιβλίο μας πλήρες και αξιόπιστο. Η εταιρία σας, έδειξε ότι είναι πραγματικός πρωτοπόρος στον χώρο της διατροφικής επισήμανσης.