Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good (Issue #32)

Ανακαλύψτε το κορυφαίο περιοδικό Ζαχαροπλαστικής στο κόσμο !

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


Το So Good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Η αποκλειστικότητα του περιοδικού αυτού είναι αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου περιεχομένου, με βάση τη συνεργασία και τις συνταγές από τους καλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής, με πολλές βήμα-βήμα επεξηγήσεις, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του εμπορίου, με τα πιο σημαντικά διεθνές γεγονότα, με τα τελευταία προϊόντα γκουρμέ... όλα αυτά συνοδεύονται από μια άψογη έκδοση, ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες...


Νέο Τεύχος - So Good (Issue #32)


So Good


Διασχίζοντας, χωρίς δεύτερη σκέψη

Σε όλες μας τις συνεντεύξεις, ρωτάμε τους σεφ για τις μελλοντικές τάσεις.

Θέλουμε να γνωρίζουμε τι έρχεται, πώς θα εξελιχθεί η αγαπημένη μας ζαχαροπλαστική τα επόμενα χρόνια. Σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς εξαίρεση, μιλάνε για μια προοδευτική μείωση ζάχαρης και λιπαρών, για μια πιο βιώσιμη ζαχαροπλαστική, για την εξάλειψη των αποβλήτων και για μια μεγαλύτερη και καλύτερη χρήση των πρώτων υλών.

Υπάρχει επίσης μια γενική συναίνεση στην ανάδειξη των προτιμήσεων του σύγχρονου καταναλωτή προς τα ψημένα προϊόντα σε σχέση με τα κατεψυγμένα, τις ζύμες σε σχέση με τις μους, κάτι που παρατηρούμε εδώ και μερικά χρόνια.

Και πιο πρόσφατα, αν και φοβόμαστε ότι είναι πιθανό να παγιωθεί, η σημασία της σοκολάτας φαίνεται να μειώνεται λόγω της ανησυχητικής και υπερβολικής αύξησης των τιμών του κακάο παγκοσμίως.


So Good So Good So Good So Good So Good So Good

Πέρα από τα παραπάνω, με τα οποία συμφωνούμε απόλυτα, παρατηρούμε έναν ενδιαφέροντα δρόμο που όλο και περισσότεροι σεφ, τόσο ζαχαροπλάστες όσο και μάγειρες, εξερευνούν, δηλαδή τη θολή γραμμή μεταξύ του αλμυρού και του γλυκού κόσμου. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.

Οι Ferran και Albert Adria τόλμησαν, ήδη, να συγχέουν τους δύο κόσμους ως μέρος της πρωτοποριακής τους προσέγγισης στην κουζίνα.

Τώρα, κάποιοι βλέπουν ότι το 'αλμυρό' μπορεί να συμπληρώσει ένα γλυκό πιάτο, φέρνοντας άγνωστες αποχρώσεις, και το 'γλυκό' μπορεί να είναι ένας παράγοντας πλήρους ικανοποίησης για τον πελάτη σε διαφορετικές στιγμές της πορείας ενός αλμυρού μενού.

Σε αυτό το θέμα, κάποιοι σεφ διασχίζουν τα σύνορα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό ισχύει για την Eunji Lee και τις λεπτές και κομψές ατομικές της δημιουργίες. Επίσης, για τον Julius Persoone και τις προκλητικές σοκολάτες του, ή τον νεαρό Ρώσο Artem Grachev και το κονφί γαρίδας του με παγωτό αβοκάντο.

Και ο μάστερ Jesus Escalera, που δημιουργεί μαγεία, συνδέοντας το παγωτό μαύρης τρούφας με τις γήινες νότες της σοκολάτας και το άρωμα του παλιού δέρματος της βανίλιας.

Και γιατί όχι;

So Good So Good

So Good (Issue #32)


So Good


Παραγγελίες


Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να γίνετε και εσείς συνδρομητές και να λαμβάνετε την ξεχωριστή αυτή έκδοση στο σπίτι σας.

Πληροφορίες Έκδοσης / Συνδρομής

Διαστάσεις: 230 x 297
Αριθμός σελίδων: 280 κατά προσέγγιση
Έκδοση: 6 μηνιαία
Η έκδοση είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής (2 τεύχη) είναι €60
Για συνδρομή 2 ετών (4 τεύχη) το κόστος είναι : €100

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.