Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good (Issue #19)

Ανακαλύψτε το νέο Συνδρομητικό Περιοδικό

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


Το εξαμηνιαίο αγγλικό περιοδικό So good απευθύνεται σε επαγγελματίες της γλυκιάς και αλμυρής ζαχαροπλαστικής, της βιομηχανίας σοκολάτας και παγωτού και γενικά του Κόσμου των Επιδορπίων.

Το So good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Η αποκλειστικότητα του περιοδικού αυτού είναι αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου περιεχομένου, με βάση τη συνεργασία και τις συνταγές από τους καλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής, με πολλές βήμα-βήμα επεξηγήσεις, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του εμπορίου, με τα πιο σημαντικά διεθνές γεγονότα, με τα τελευταία προϊόντα γκουρμέ... όλα αυτά συνοδεύονται από μια άψογη έκδοση, ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να γίνετε και εσείς συνδρομητές και να λαμβάνετε την ξεχωριστή αυτή έκδοση στο σπίτι σας.

Πληροφορίες Έκδοσης / Συνδρομής

Διαστάσεις: 230 x 297
Αριθμός σελίδων: 280 κατά προσέγγιση
Έκδοση: 6 μηνιαία
Η έκδοση είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής (2 τεύχη) είναι €60
Για συνδρομή 2 ετών (4 τεύχη) το κόστος είναι : €100

So good 19, the festival of styles

Περνώντας στις σελίδες του τεύχους 19 του So Good γίνεται ένα μοναδικό φεστιβάλ στο οποίο κάθε επισκέπτης καλλιτέχνης εκτελεί μια λαμπρή παράσταση, μια επίδειξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας που εξερευνά διαφορετικά στυλ, σχεδόν όσο και οι συμμετέχοντες σεφ.

Υπάρχουν εκείνοι που βρίσκουν την πηγή έμπνευσης στην γαστρονομική κουλτούρα μιας χώρας.

Το βλέπουμε στο έργο του Enric Monzonis, που εμπλουτίζεται από κλασσικά προϊόντα στην Ιαπωνική ζαχαροπλαστική, όπως το Mochi ή το Kakigori, για να τους δώσει ένα νέο νόημα, ευθυγραμμισμένο με την avant-garde κουζίνα.

Ο Alex Stupack επαναπροσδιορίζει επίσης τους μαγειρικούς όρους μιας άλλης μεγάλης κουλτούρας όπως η μεξικανική, για να προσφέρει τις προτάσεις του.

Και οι δύο είναι ανακαινιστές επιδορπίων εστιατορίων, μια πειθαρχία που έχει επίσης εξαιρετικές κομψές και σύγχρονες εκφράσεις από το χέρι του Gustavo Saez, Rhian Shellsear, ή τις αρχικές "κονσερβοποιημένες" προτάσεις του Christophe Adam.

Η ζαχαροπλαστική, έχει πάψει να είναι η αποκλειστική γωνιά που προορίζεται για όσους έχουν ένα γλυκό δόντι και έχει γίνει ένα μαζικό κίνημα που τοποθετεί τους πιο δημοφιλείς σεφ στο ίδιο επίπεδο με τις διασημότητες της μόδας και της ψυχαγωγίας.

Εκεί είναι, μετατράπηκαν σε γλυκοί επηρεαστές, σεφ όπως ο Amaury Guichon ή η Ksenia Penkina.

Το καλό, είναι πάντα σε αναζήτηση μιας σύγχρονης αίσθησης ομορφιάς και κομψότητας με τη μορφή επιδορπίου.

Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό το τεύχος οι παραστάσεις σεφ, όπως ο Scott Green, ο Yann Brys, ο Russ Thayer ή ο Kirsten Tibballs, μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιες έννοιες - όπως η αισθητική ανακαίνιση και ο μινιμαλισμός - έχουν να κάνουν με τη ζαχαροπλαστική. Η τεχνική και η γνώση είναι εξίσου απαραίτητες για την επαγγελματική πρόοδο. Ο Jordi Bordas και η δουλειά του γύρω από νέα συστατικά, όπως η ινουλίνη, μας επιτρέπουν να εξετάσουμε τη δυνατότητα ενός ΄τύπου ζαχαροπλαστικής, που δεν αποκηρύξει τη γεύση, αλλά εξυπηρετεί νέους τομείς καταναλωτών με ειδικές ανάγκες.

Αλλά αυτό το φεστιβάλ, στυλ και ενημέρωση των κλασικών, πηγαίνει πολύ περισσότερο, γι 'αυτό είναι ενδιαφέρον να δούμε τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα που μπορεί να έχουν τα χέρια των ανθρώπων όπως ο Alberto Barrero, η "ανάποδη τοποθέτηση" των κέικ, με τον Francisco Migoya ή να υποκύψει στο αποπλάνηση του Jean-Francoise Arnaud, του Jerome Landrieu, του Gianluca Fusto, του David Wesmael, του Fabrice Danniel και πολλών άλλων.

Αποκτήστε το "εισιτήριό" σας και απολαύστε το φεστιβάλ αυτό !

Video
so good.. 19, the teaser from grupo vilbo on Vimeo.Φωτογραφίες Tεύχους #19

So Good - Vol.19 - 6 So Good - Vol.19 - 2 So Good - Vol.19 - 3 So Good - Vol.19 - 4 So Good - Vol.19 - 5 So Good - Vol.19 - 7 So Good - Vol.19 - 8 So Good - Vol.19 - 9 So Good - Vol.19 - 10


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.