Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good (Issue #29)

Ανακαλύψτε το κορυφαίο περιοδικό Ζαχαροπλαστικής στο κόσμο !

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


Το So Good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Η αποκλειστικότητα του περιοδικού αυτού είναι αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου περιεχομένου, με βάση τη συνεργασία και τις συνταγές από τους καλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής, με πολλές βήμα-βήμα επεξηγήσεις, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του εμπορίου, με τα πιο σημαντικά διεθνές γεγονότα, με τα τελευταία προϊόντα γκουρμέ... όλα αυτά συνοδεύονται από μια άψογη έκδοση, ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες...

Νέο Τεύχος - So Good (Issue #29)


Ξεκινήσαμε αυτό το 2023 με την κυκλοφορία ενός νέου τεύχους, good #29.

Ένα τεύχος με το οποίο, εκτός από την παρουσίαση της δουλειάς των ζαχαροπλαστών από όλο τον κόσμο, θέλαμε επίσης να ευαισθητοποιήσουμε και να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας μπροστά στον καθρέφτη.

Θέτουμε μια ερώτηση σε όλους εκείνους που είναι μέρος της χειροποίητης ζαχαροπλαστικής: τι κάνετε;

Και αυτό στο οποίο αναφερόμαστε είναι η ανάγκη διεξαγωγής καθημερινής εργασίας που είναι πιο βιώσιμη, σέβεται περισσότερο το περιβάλλον, πιο αποτελεσματική από άποψη ενέργειας, και ακόμη και αν ουσιαστικά είναι πιο ηθική.

Με τρία τεχνικά άρθρα που περιλαμβάνονται επίσης σε αυτό το so good περιοδικό #29.

So Good So Good

Το πρώτο είναι των Michel Willaume και Marc Balaguer, οι οποίοι μας παρέχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη για τα γλάσα φρούτων. Υπό την προϋπόθεση της επίτευξης πιο φυσικών γλάσων, έχουν αναπτύξει απλές βασικές συνταγές για να εργαστούν, με έως και 100 διαφορετικές επικαλύψεις.

So Good


Ο Richard Hawke, μοιράζεται το δεύτερο από τα τεχνικά άρθρα που συλλέγουμε σε αυτό το τεύχος.

Ο συγγραφέας παρουσιάζει όλη την τεχνική του γνώση και εμπειρία στις πηκτίνες, για να μας προσφέρει ένα πολύ πρακτικό άρθρο, γεμάτο σχόλια, συμβουλές και συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εργασίας, με αυτό το είδος συστατικού, σε όλα τα πλαίσια και τις εφαρμογές.

So Good So Good

Τέλος, οι Ιάπωνες ζαχαροπλάστες Daisuke Mori και Yohei Nakayama, μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τον κόσμο των ζυμούμένων τροφίμων μέσα από δύο από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της ιαπωνικής γαστρονομίας, το miso καιτο sake, μεταφέροντάς τα όμως στο επίπεδο της υψηλής δυτικής ζαχαροπλαστικής.

Πολλές συνταγές, συνεντεύξεις, συμβουλές, τάσεις, σεφ στο νέο so good.

So Good So Good

So Good (Issue #29)


So Good

Παραγγελίες


Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να γίνετε και εσείς συνδρομητές και να λαμβάνετε την ξεχωριστή αυτή έκδοση στο σπίτι σας.

Πληροφορίες Έκδοσης / Συνδρομής

Διαστάσεις: 230 x 297
Αριθμός σελίδων: 280 κατά προσέγγιση
Έκδοση: 6 μηνιαία
Η έκδοση είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής (2 τεύχη) είναι €60
Για συνδρομή 2 ετών (4 τεύχη) το κόστος είναι : €100

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.