Επαγγελματικές Εκδόσεις

Essence

By Jesus Escalera

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.

Γνωρίζατε ότι το άρωμα βανίλιας μπορεί να βρεθεί σε διάφορα φρούτα, όπως μπανάνα ή σύκο, σε μπαχαρικά όπως σπόρος τόνκα, σε σπόρους μάραθου και σε λικέρ, όπως το μπέρμπον ή σε μερικά παλαιωμένα ρούμια;

Όλο και περισσότερες μελέτες αναδεικνύουν τη μεγάλη σημασία των αρωμάτων στη γαστρονομία. Πώς όμως να τα κατακτήσεις;

Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν παγωτά και επιδόρπια με αφετηρία το άρωμα, όπως η βανίλια;

Ο κύριος ζαχαροπλάστης Jesus Escalera έχει δείξει εδώ και χρόνια στην Postreria του στη Γκουανταλαχάρα (Μεξικό) ότι είναι πράγματι δυνατό.


Στο πρώτο του σπουδαίο βιβλίο, ο Escalera στοιχηματίζει στο να κοιτάξει το παγωτό για να διεκδικήσει -μέσω αυτού- τη σημασία των αρωμάτων στη γαστρονομία.

Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής και γενικότερα της γλυκιάς κουζίνας να δημιουργήσουν επιτυχημένους και εκπληκτικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Αναγνωρισμένος ως Ο Καλύτερος Ζαχαροπλάστης της Λατινικής Αμερικής το 2018, από το The World’s 50 Best Restaurants, ο Jesus Escalera έχει αναδειχθεί ως ένας από τους κύριους πρωτοπόρους της ζαχαροπλαστικής στην ήπειρο.

Αυτό το πέτυχε χάρη στη σπουδαία δουλειά του ως σύμβουλος και εκπαιδευτής σε όλους τους κλάδους του γλυκού σύμπαντος, καθώς και χάρη στη 10ετή καριέρα του στο τιμόνι της Postreria στη Γκουανταλαχάρα (Μεξικό) - ένας χώρος all-in-one που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο με επιδόρπια, μια βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και ένα κέντρο εκπαίδευσης πρώτης κατηγορίας.

Εκεί, ο Escalera όχι μόνο έδωσε ελεύθερα τη δημιουργικότητά του, αλλά έχει επίσης επιδείξει μεγάλη ικανότητα να μεταδίδει γνώσεις και να εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες.

  • Να εμβαθύνετε σε μια νέα και συναρπαστική δημιουργική μέθοδο, ξεκινώντας από το αρωματικό προφίλ των συστατικών.
  • Να φέρει μια τεχνική και ολοκληρωμένη προσέγγιση στον κόσμο του παγωτού, τόσο για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το παγωτό, όσο και για τους ζαχαροπλάστες.
  • Να αναδείξετε τις δυνατότητες του παγωτού στη γαστρονομία.
  • Να ανακαλύψετε μια απλή και πρακτική ταξινόμηση αρωμάτων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επαγγελματιών του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής και της κουζίνας.
  • Να εξερευνήσετε την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του Jesus Escalera, ενός από τους πιο ευέλικτους και παγκοσμίου φήμης ζαχαροπλάστες.



Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ


Πρώτο μέρος

Αποκαλύπτει τα κλειδιά για το καλό παγωτό. Διδάσκει πώς να δημιουργείτε με πρακτικό τρόπο. Εξηγεί τι είναι η γεύση και πώς να την ενισχύσετε. Ταξινομεί τα κύρια αρώματα με απλό τρόπο. Αναλυτικά ένας νέος τρόπος δημιουργίας γλυκών και παγωτών.

Δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος προσφέρει 45 συνταγές παγωτού με πολύ διαφορετικά αρωματικά προφίλ και πάνω από 30 γλυκά και προτάσεις προετοιμασίας. Κάθε πρόταση είναι απόλυτα αναλυτική, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας να γνωρίζει σε βάθος τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί ο Jesus Escalera.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


Essence
  • Συγγραφέας: Jesus Escalera
  • Γλώσσα: Αγγλικά / Ισπανικά
  • Σελίδες: 444
  • Τιμή: €70
  • Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο: €5

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Gastronomy Essentials


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.