Άρθρα

Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux

Μαζί και το σήμα 'Καλύτερο Προϊόν της χρονιάς' για το 2017

Νέα - Aρθρα

 

Figure 1

Η νέα λύση μαγειρικής υψηλής ταχύτητας, το SpeeDelight, έλαβε το κορυφαίο βραβείο Plus X Award, επιβεβαιώνοντας τη συνέπεια του κατασκευαστή αναφορικά με την προσφορά πρωτοποριακών και εφαρμόσιμων τεχνολογιών.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε τον Ιανουάριο σε εκδήλωση στην οποία το SpeeDelight κατέκτησε δύο βραβεία.

Καθώς λοιπόν έλαβε την επίσημη σφραγίδα-βραβείο Plus X Award, οι κριτές απένειμαν στο προϊόν και το υψηλού κύρους σήμα Καλύτερo Προϊόν της χρονιάς για τo 2017.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί κορυφαία αναγνώριση της πρωτοπορίας και του βιώσιμου σχεδιασμού επιβραβεύοντας τις νέες καινοτόμες και ταυτόχρονα ποιοτικές και λειτουργικές τεχνολογίες.

Το SpeeDelight εστιάζει στο «χρυσό» για τα καταστήματα της μαζικής εστίασης συνδυασμό της γρήγορης μαγειρικής και της διατήρησης της υψηλής ποιότητας.

Είναι λοιπόν η ιδανική επιλογή για γρήγορα και γευστικά γεύματα οποιουδήποτε είδους - από πίτσες και τυλιχτά μέχρι ζυμαρικά, γλυκίσματα και λαχανικά.

Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux


O κ. Michele Cadamuro, Διευθυντής του Τμήματος Σχεδιασμού της Electrolux Professional, δηλώνει:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η αναγνώριση και θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους, για τη δημιουργία αυτής καλύτερης στο είδος της λύσης. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε και αναπτύσσουμε, σχεδιάζεται με στόχο να βελτιώνει την ποιότητα, την κερδοφορία και την εμπειρία στον πελάτη, και αυτά τα βραβεία είναι η απόδειξη για αυτή τη διαχρονική μας πεποίθηση».

Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux


Το SpeeDelight είναι ένα εύχρηστο προϊόν που κατασκευάστηκε προκειμένου να καλύψει αποτελεσματικά την ανάγκη γρήγορης και ταυτόχρονα ποιοτικής εξυπηρέτησης στη μαζική εστίαση αυξάνοντας σημαντικά το κέρδος σε μια επιχείρηση.

Πρόκειται για μία εργονομική και φιλική προς το περιβάλλον συσκευή (αφού εξοικονομεί σημαντικές ποσότητες ενέργειας) που εξασφαλίζει εύκολη και αποτελεσματική απόδοση προσαρμοσμένη σε μια ευρεία γκάμα επιλογών.

Χάρη στην καινοτόμο λειτουργία ψησίματος με τρεις τρόπους, το αποτέλεσμα είναι άψογο μαγειρικά και αισθητικά και η διαδικασία ψησίματος πάντα ακριβής δίνοντας τέλος στο καμένο ή μισοψημένο φαγητό.

Τα προγράμματα ψησίματος είναι ευέλικτα αφού προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο κουζίνας ενώ η οθόνη LED απεικονίζει το χρόνο που υπολείπεται και το εκάστοτε πρόγραμμα που επιλέγεται.

Είναι συνεπώς η ιδανική επιλογή για cafe και χώρους εστίασης όπου προσφέρονται παντός τύπου σνακ.

Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux





Plus X Award για το SpeeDelight της Electrolux



Info

Electrolux Ελλάς - Επαγγελματικές Συσκευές

Λήμνου 4, Θεσσαλονίκη,

ΤΚ 54627,

τηλ. 2310 561 880

www.electrolux.com/professional

facebook.com/electroluxprofessional

youtube.com/user/ElectroluxPro

twitter.com/electroluxpro