Άρθρα

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho

Μια γαστρονομική εμπειρία στον Ορνό της Μυκόνου

Νέα - Aρθρα

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho

O Executive Chef του Kensho Boutique Hotel & Spa στον Ορνό της Μυκόνου Γιώργος Στυλιανουδάκης, υποδέχεται στις 14 Σεπτεμβρίου στο Kensho Fine Dining Restaurant τον κορυφαίο Quique Dacosta σεφ και ιδιοκτήτη του ομώνυμου εστιατορίου στην Denia της Ισπανίας.

Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Quiche Dacosta, δίνει συνεχές "παρών" σε έγκριτες παγκοσμίου βεληνεκούς λίστες γαστρονομικού ενδιαφέροντος, έχει επίσης ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας ως ένας από τους 10 κορυφαίους σεφ του κόσμου ενώ διατηρεί μακροχρόνια φιλία και συνεργασία με τον Έλληνα σεφ.

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho


Ο ίδιος ο Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει επανειλημμένα δηλώσει την επιρροή που έχει ασκήσει ο Ισπανός σεφ στη διαμόρφωση του μαγειρικού του προφίλ και το δείπνο 16 σταδίων που θα παρουσιάσουν αναμένεται να είναι μοναδικό.

Οι πινελιές του pastry chef του Kensho Δημήτρη Χρονόπουλου ολοκληρώνουν την εικόνα ενός μενού αξιώσεων, πραγματική γαστρονομική εμπειρία για τους επισκέπτες που θα το γευτούν.

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho


info
restaurant@kenshomykonos.com & 2289025303

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho 4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho