Άρθρα

Lausanne Hospitality Consulting

Δύο εξιδεικευμένα σεμινάρια από το SETE Training

Νέα - Aρθρα

Lausanne Hospitality Consulting

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων φέρνει στην Ελλάδα τη Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hoteliere de Lausanne.

Μέσω της νέας αυτής στρατηγικής συνεργασίας, που υλοποιεί το SETE Training, ο εκπαιδευτικός πυλώνας του ινστιτούτου, οι Έλληνες επαγγελματίες της γαστρονομίας & του επισιτισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο εξιδεικευμένα σεμινάρια, ένα στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα σεμινάρια με τίτλο Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου και στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου.

Στα σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού.

Τα 2 σεμινάρια θα παρακολουθήσουν, συνολικά, έως 50 επαγγελματίες της γαστρονομίας & του επισιτισμού.

Lausanne Hospitality Consulting Lausanne Hospitality Consulting

Link εγγραφών


Σχετικά με την Lausanne Hospitality Consulting


Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και το Πεκίνο.

Σχετικά με το Ecole hoteliere de Lausanne


Το Ecole hoteliere de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους φοιτητές του για μία διεθνή καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας.


Lausanne Hospitality Consulting Lausanne Hospitality Consulting Lausanne Hospitality Consulting

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE logo
SETE