Άρθρα
HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after.
Πώς θα λειτουργήσουν φέτος οι κουζίνες μας;
Νέα - Aρθρα
                             
                        
                        Τί επιπτώσεις προβλέπεται να έχει η υγειονομική κρίση στην παραγωγή 
φαγητού και στην εργασία των επαγγελματιών του επισιτισμού; 
Πώς θα διαχειριστούν μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με 
F&B Facilities τα νέα δεδομένα;
 Executive Chef ξενοδοχειακών μονάδων συζητάνε για όσα θα πρέπει 
 να γνωρίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης για την επόμενη μέρα της 
 παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, στο δεύτερο Expert Panel του 
 The INSETE Webinar Series με θέμα 
 HOTEL KITCHEN OPERATIONS -The day after
                               
                     
                                                                        
                                        
                    
 
                Συντονιστής
 Χάρης Χαραλαμπίδης - CEO & Founder Gastronomy Essentials
    
                    Χάρης Χαραλαμπίδης - CEO & Founder Gastronomy Essentials            
                Πάνελ Ομιλητών
 Δημήτρης Κονταράτος - Exceutive Chef Lindos Blu
    
                    Δημήτρης Κονταράτος - Exceutive Chef Lindos Blu            
                 Χάρης Νικολούζος - Consultant Chef The White House
    
                    Χάρης Νικολούζος - Consultant Chef The White House             
                 Δημήτρης Παμπόρης - Executive Chef EKIES All Senses Resort
    
                    Δημήτρης Παμπόρης - Executive Chef EKIES All Senses Resort            
                 Αθανάσιος Τζανέτος - Executive Chef Grecotel Cape Sounio.
    
                    Αθανάσιος Τζανέτος - Executive Chef Grecotel Cape Sounio. Corporate Culinary Trainer Grecotels Hotels & Resorts
YouTube - HOTEL KITCHEN OPERATION - The day after


 
 
               
 
               
 
              