Παρουσιάσεις

ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία

Επιμέλεια παρουσίασης: Ελευθερία Βασιλιλειάδη

Παρουσιάσεις - Εταιρείες

ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία

Ποια είναι η ΛΗΔΡΑ

Η ΛΗΔΡΑ είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων βιομηχανίας αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες του χώρου από το 1995.

Με βασικό εφόδιο την άρτια τεχνογνωσία, τη γνώση των αναγκών της αγοράς και την συνεχή εκπαίδευση των πωλητών που αναλαμβάνουν την προώθηση των προϊόντων των προμηθευτών της, στόχος της εταιρείας είναι να χτίσει, να εξελίξει και να υποστηρίξει ένα ισχυρό προφίλ προσφέροντας μια σειρά αυστηρά επιλεγμένων πρωτοποριακών προϊόντων.

Δέσμευση της ΛΗΔΡΑ είναι η συνεχής ανάπτυξη προτάσεων και ιδεών για επαγγελματίες έτοιμους να πρωτοπορήσουν στην ελληνική αγορά.

Στη διάρκεια λειτουργίας της αναπτύχθηκε, καθιερώθηκε και συνέβαλε στην ανάπτυξη ιδεών και προτάσεων στην αγορά ζαχαροπλαστικής, αρτοποιείας και παγωτού συμμετέχοντας ενεργά στα τεκταινόμενα του κλάδου συμβάλλοντας σε ομοσπονδίες και οργανισμούς.


Είναι μέλος της FEDIMA HELLAS, της ιστοσελίδας της Ο.Ε.Ζ.Ε και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ενώ συμμετέχει στην κίνηση για το περιβάλλον συμβάλλοντας στην προσπάθεια της εταιρείας ανακύκλωσης.

Με σοβαρότητα, υψηλούς στόχους και πρωτοποριακές ιδέες, η ΛΗΔΡΑ λειτουργεί ως «συστατικό της επιτυχίας του επαγγελματία» αποτελώντας θεμέλιο λίθο πρωτοποριακών ιδεών και έμπνευσης για νέες δημιουργίες.

Εδώ και δύο χρόνια έχει εγκαινιάσει τη συνεργασία της με την παγκοσμίως γνωστή Cacao Barry© εισάγoντας αποκλειστικά στην Ελλάδα όλη την γκάμα μοναδικών, άριστης ποιότητας προϊόντων, βασισμένων σε εξαιρετικές ποικιλίες κακάο.

ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία

Cacao Barry: Οι connoisseur της σοκολάτας

Η ιστορία του brand ξεκινά το 1842 όταν ο Charles Barry ταξίδεψε στην Αφρική για συγκομιδή μιας συλλογής κόκκων κακάο προκειμένου να μελετήσει τις ποικιλίες και να εξελίξει τις γνώσεις του πάνω στην πρώτη ύλη και την επεξεργασία της. Με τα χρόνια, η μετέπειτα Cacao Barry© διεύρυνε το επίπεδο γνώσης στο είδος, επεκτεινόμενη προς τη Λατινική Αμερική, τελειοποιώντας έτσι την τέχνη της μετατροπής του κακάο σε ραφινάτα προϊόντα με ποιότητα αναγνωρίσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία

Με ιστορία και εξειδίκευση στη σοκολάτα που ξεπερνά τα 170 χρόνια, το όραμα της εταιρείας διατηρείται μέχρι σήμερα και συνεχώς εξελίσσεται με προηγμένες υποδομές, νέες μεθόδους παραγωγής και συνεργάτες που υποστηρίζουν σταθερά το επιχειρηματικό πλάνο.

Βασικό στοιχείο της Cacao Barry© ήταν ανέκαθεν- και παραμένει- η βαθιά γνώση και κατανόηση της πηγής της πρώτης ύλης με σκοπό τη μελλοντική διασφάλιση της διαθεσιμότητας του ποιοτικού κακάο και των ντελικάτων γεύσεων σοκολάτας.

Η επέκταση του brand και της φιλοσοφίας του γίνεται πράξη με εμβληματικές παγκόσμιες συνεργασίες όπως με τους διοργανωτές των World's 50 Best Restaurants, στην τελετή των οποίων από το 2014 απονέμουν το βραβείο καλύτερου ζαχαροπλάστη παγκοσμίως, αλλά και τις Ακαδημίες Σοκολάτας που έχουν στήσει σε διάφορες τοποθεσίες προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους επαγγελματίες θεωρητικά και πρακτικά εξελίσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο ευρύ φάσμα της σοκολάτας.



ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία ΛΗΔΡΑ: Το συστατικό επιτυχίας του επαγγελματία


Info



ΛΗΔΡΑ: Ανδριτσαίνης 1-3, T.K.: 18541,

Πειραιάς, τηλ: 210 4834748, fax: 210 4834488

mail: info@ledrafoods.gr

http://www.ledrafoods.gr/

http://www.cacao-barry.com/en-OC