Σεμινάρια

Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Τεχνικές μαγειρικής από τα εστιατόρια με 3* Michelin του Alain Ducasse

Σεμινάρια - Εξωτερικού

Figure 1

MONACO - PARIS - LONDON

Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα για πρώτη φορά, στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, από την Ducasse Education όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής, από τα 3 εστιατόρια του μεγάλου Γάλλου Chef Alain Ducasse, τα οποία είναι βραβευμένα με 3* Michelin!

Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Le Louis XV - Alain Ducasse a l'Hotel de Paris στο Μονακό

Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Alain Ducasse au Plaza Athenee στο Παρίσι

Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Alain Ducasse at the Dorchester στο Λονδίνο

Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν:

  • Συνταγές, ειδικά επιλεγμένες, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων για την Haute cuisine.
  • Τελειοποίηση της ανάπτυξης των συνδυασμών των συστατικών και της ισορροπίας των μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας./li>
  • Αναθεώρηση των ιδιοτήτων των προϊόντων, ζωμοί, σάλτσες, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και στήσιμο πιάτων.
  • Κατανόηση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια.

Το τριήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ, το οποίο θα καλύψει μέρος του κόστους για τους επαγγελματίες που θα το παρακολουθήσουν.


Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Φωτογραφίες των πιάτων από τον Pierre Monetta


Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses

Ώρες εκπαίδευσης: 18 ώρες (6 ώρες ημερησίως)

Χώρος εκπαίδευσης: ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός
Τύπος προγράμματος: Demonstration
Ωράριο προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.


Κόστος Συμμετοχής


Μέρος του κόστους του προγράμματος καλύπτεται από το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων)

  • 290€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 600€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

Διοργανωτής

ΙΕΚ ΑΚΜΗ logo

Συντονιστής

Gastrongomy Essentials logo

Με την Υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ

ΙΝΣΕΤΕ logo

Επικοινωνία


Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses


Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Alain Ducasse Education.
3-Star Starters & Main Courses


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION