Επαγγελματικές Εκδόσεις

Evolution Book

Η Τέχνη της Εξέλιξης, από τον Jordi Puigvert

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Τεχνικές και υλικά για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική όπου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των τεχνικών δυνατοτήτων στην μέχρι στιγμής άγνωστη για τα Αρτοποιεία.

Συγγραφέας του, ο διεθνής σύμβουλος Jordi Puigvert, ένας ευέλικτος Σεφ ζαχαροπλαστικής με μια εκτεταμένη ερευνητική σταδιοδρομία στη ζαχαροπλαστική και γενικά κουζίνα.

Απλές διαδικασίες προετοιμασίας με την πιο κοινή μηχανή που μπορεί να βρεθεί κάποιος σε ένα χώρο εργασίας.

Θα επιτρέψει την αλλαγή κάποιων τεχνικών ορίων που εφαρμόζονται στα παραδοσιακά γλυκά σήμερα και την αλλαγή των στερεοτύπων της κλασσικής ζαχαροπλαστικής, όπου είχε θέσει σε διαδικασίες παρασκευής, διατήρησης, υφές και τις δομές των στοιχείων τόσο σημαντικές όσο και τις μους τις μαρέγκες, τα φρούτα κρέμες και τα πηκτώματα.

Χαρακτηριστικά Έκδοσης

  • Τιμή: 65€
  • Έξοδα αποστολής (για Ελλάδα και Κύπρος): 5€

PHOTOS

Jordi Puigvert - Evolution

Jordi Puigvert - Evolution Jordi Puigvert - Evolution
Jordi Puigvert - Evolution Jordi Puigvert - Evolution
Jordi Puigvert - Evolution Jordi Puigvert - Evolution
Jordi Puigvert - Evolution Jordi Puigvert - Evolution

Jordi Puigvert - Evolution


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.