Επαγγελματικές Εκδόσεις

Sweet Devotion

Μία μοντέρνα προσέγγιση στις χειροποίητες ζύμες

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Αρτοποιία

Figure 1

Ο Daniel Alvarez, ρίχνει μία εμπεριστατωμένη ματιά στις κυρίως σπεσιαλιτέ τις ζύμες σφολιάτας και των brioche.

Από τα κρουασάν, στο panettone, στις millefeuilles, στα palmiers, στα ψωμιά με σοκολάτα, στα bostock, kouglof, king's cake, braids, savarin...

Μία ολοκληρωμένη ξενάγηση στις βασικές ζύμες, πάντα μέσα από τη ματιά του χειροποίητου, με στόχο την αναβάθμιση του κάθε προϊόντος, σε μία εξαιρετική κατηγορία, δίνοντάς του μία τοπική πινελιά με μεσογειακά υλικά, όπως το αμύγδαλο, το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο.

Με πάνω από 600 φωτογραφίες, που διανέμονται σε 250 σελίδες και τρία μεγάλα τμήματα προϊόντων, καθιστούν αυτό το βιβλίο, δημοσιευμένο στα Ισπανικά και τα Αγγλικά, μία πρωτοφανή συνθήκη αρτοποιίας.

Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Γλώσσα: Αγγλικά/Ισπανικά
  • Σελίδες: 256
  • Βάρος: 1,4 κιλά
  • Τιμή: 60€
  • Έξοδα αποστολής (Ελλάδα/Κύπρος): 5€

Video

Daniel Álvarez presents Sweet Devotion, a contemporary approach to artisanal viennoiserie from grupo vilbo on Vimeo.



Sweet Devotion Sweet Devotion Sweet Devotion Sweet Devotion Sweet Devotion

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.