Επαγγελματικές Εκδόσεις

Break! By Eric Ortuno

60 μικρές γλυκές δημιουργίες για Break!

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Επιδόρπια

Figure 1

Sables, ρολά βάφλας, σφολιάτα, μπισκότα, κροκάν, καρκινιόλες, βάφλες, speculoos, μπακλαβάδες, linzer, cigarellos, grissines, tiles...

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι σπεσιαλιτέ; Λοιπόν, σπάνε, εκπέμποντας έναν υποβλητικό ήχο, ένα τραγανό, που μας δίνει στοιχεία για τη λεπτή υφή τους.

Αυτή είναι η πρώτη σημασία της αγγλικής λέξης break.


Με μια πιο μεταφορική έννοια, το break αναφέρεται σε εκείνη τη σύντομη χρονική περίοδο, το διάλλειμα, κατά την οποία χαλαρώνουμε και κατά την οποία μπορούμε τέλεια να πιούμε ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ, με μία από τις περισσότερες από 60 μικρές γλυκές δημιουργίες, που ο μεγάλος δάσκαλος Eric Ortuno έχει συγκεντρώσει σε αυτό το βιβλίο.


Το βιβλίο, που είναι αναμφισβήτητα το πιο τραγανό στην αγορά, περιλαμβάνει επεξηγήσεις, τεχνικές και συνταγές, για τα πιο κλασικά και καθολικά γλυκά και μπισκότα τσαγιού, όπως τα προαναφερθέντα Sables, μπισκότα, βάφλες, μακαρόν, αμαρέττες, linzer, tiles, σφολιάτες ... αλλά και άλλες προτάσεις δικής του δημιουργίας, όπως της ζαχαροπλαστικής των Sacher ή Reus, και οι δύο νικητές του Διαγωνισμού Dulcypas για το Καλύτερο Ζαχαροπλαστείο Τσαγιού στην Ισπανία.


Εν ολίγοις, ο Ortuno μας προσφέρει στο πρώτο του βιβλίο ένα συναρπαστικό ταξίδι στο σύμπαν του τσαγιού και των μπισκότων, αλλά με μια ευρύτερη έννοια, ενσωματώνοντας ακόμη και την έννοια του petit four.

Ένα ουσιαστικό βιβλίο της ζαχαροπλαστικής του χθες, του σήμερα και σίγουρα, του αύριο.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ



Break! By Eric Ortuno

  • Διαστάσεις: 23.5 x 28 εκ
  • Γλώσσα: Δίγλωσσο (Αγγλικά & Ισπανικά)
  • Συγγραφεαςς: Eric Ortuno
  • Σελίδες: 288
  • Έκδοση: 2021
  • Τιμή: 55€
  • Έξοδα αποστολής για Ελλάδα & Κύπρο : 5€

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.