Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good Recipes - Vol 3

Ο Οδηγός της Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


So Good Recipes - Vol 3

Η πιο φιλόδοξη και ολοκληρωμένη συλλογή συνταγών για μοντέρνα ζαχαροπλαστική επιστρέφει.

Το So Good Recipes είναι εδώ με τον τρίτο τόμο του, με περισσότερες από 1.800 συνταγές, από τα τεύχη 17 έως 24 του περιοδικού So Good.

Δεν είναι μόνο το πλήθος των συνταγών που το κάνει τόσο πολύτιμο. Είναι οι παρασκευές, οι οποίες επανεξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία που συνδέονται με μία γλυκιά δημιουργία, είτε είναι φρέσκια ζύμη είτε ψητή. Είναι η σοκολάτα, τα επιδόρπια εστιατορίου ή τα επιδόρπια παγωτού.

Με πάνω από 12 διαφορετικές οικογένειες γλυκών, όπως οι κρέμες, οι ζύμες, τα ζελέ και πολλές άλλες υφές, το So Good Recipes 3 δεν αφήνει τίποτα έξω από τις σελίδες του.

Επιπλέον, ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις στη σύνθεση των γλυκών και αντικατοπτρίζει τις κύριες ανησυχίες των σεφ σε όλον τον κόσμο, με τις ατελείωτες ευαισθησίες τους, οι οποίες περιλαμβάνονται και στις συνταγές του βιβλίου.


So Good Recipes - Vol 3

Και αν το So Good Recipes χαρακτηρίζεται από την ποσότητα, την ποικιλία και την πληρότητα του περιεχομένου του, η αυστηρότητα κάθε πρότασης υποστηρίζεται από τους 120 σεφ που έχουν περάσει από τις σελίδες αυτών των τευχών του περιοδικού So Good, οι οποίοι είναι κορυφαίοι επαγγελματίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, λόγω της ευρείας τεχνικής τους βάσης και το κοινό τους ενδιαφέρον για την αριστεία.

Στους δύο προηγούμενους τόμους του, ( Vol #1, Vol #2) το So Good Recipes είχε ήδη πετύχει τη δημοτικότητά του, ως ένα ισχυρό συμμαχικό εργαλείο στη δημιουργικότητα του αναγνώστη.

Η ευκολία της διαβούλευσης, είτε για σύγκριση παρόμοιων παρασκευασμάτων, συνταγών με το ίδιο συστατικό, είτε υπογεγραμμένων προτάσεων από συγκεκριμένο σεφ, το καθιστούν το ιδανικό συμπλήρωμα στα συνεχόμενα τεύχη του περιοδικού So Good.

Χαρακτηριστικά έκδοσης

  • Μέγεθος 22 x 21 εκ.
  • Σελίδες: 332
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Βάρος: 1,1 κιλά
  • Τιμή: 33€
  • Έξοδα αποστολής για Ελλάδα & Κύπρο : 5€

So Good Recipes - Vol 3


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.