Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Μια μοναδική προσφορά από το Cucina.gr

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά

So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Μία προσφορά όπου ενώσαμε τα τρία βιβλία που συμπεριλαμβάνουν σε σύνολο όλες τις συνταγές από το τεύχος Νο 1 έως το Νο 24, του γνωστού συνδρομητικού περιοδικού SO GOOD MAGAZINE!




Τι συμπεριλαμβάνει το So Good Recipes 1:


So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Δεν είναι μία στάνταρ έκδοση.

Πρόκειται για μία έκδοση στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι συνταγές από τα τεύχη 1 έως 8, του περιοδικού So Good.

Δεν περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις συνταγές, αλλά το σίγουρο είναι πως, με πάνω από 1000 συνταγές, θα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών.

Η μεγάλη ζήτηση των προηγούμενων τευχών του περιοδικού So Good, που έχουν ήδη εξαντληθεί και είναι πολύ δύσκολο να επανακτυπωθούν, ήταν και ο λόγος της έκδοσης του So Good "R" Vol. 1.


Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Μέγεθος 22 x 21 εκ.
  • 230 σελίδες
  • 120 Chef
  • 1144 συνταγές
  • 11 διαφορετικές οικογένειες
  • Γλώσσα: Αγγλικά


Τι συμπεριλαμβάνει το So Good Recipes 2:


So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Σε αυτήν τη νέα συλλογή, θα βρείτε τις συνταγές που δημοσιεύτηκαν από τα τεύχη 9 έως 16, του περιοδικού So Good.

Για ακόμα μία φορά, διαχειριστήκαμε τα αιτήματα για τα εξαντλημένα τεύχη και παρουσιάζουμε τις άπειρες τεχνικές που ξεχύνονται μέσα στις σελίδες, ταξινομημένες με έναν πλήρως λειτουργικό τρόπο.

Οι διαφορές, σε σύγκριση με τον πρώτο τόμο, είναι πολλές, ξεκινώντας από τον πιο πρόσφατο χαρακτήρα του περιεχομένου του, αλλά και ότι συμπεριλαμβάνει έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συνταγών, που φτάνει την αύξηση περισσότερο του 50%.

Μέσα στις 332 σελίδες του, θα βρείτε περισσότερες από 1.600 συνταγές, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στα οχτώ τεύχη του περιοδικού και οι οποίες, είναι τόσο καλά κατανεμημένες, ώστε μετατρέπουν την έρευνά σας, σε μία εύκολη, πρακτική και διεγερτική εργασία.


Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Μέγεθος 22 x 21 εκ.
  • 332 σελίδες
  • 150 Chef
  • 1600 συνταγές
  • Γλώσσα: Αγγλικά


Τι συμπεριλαμβάνει το So Good Recipes 3:


So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Η πιο φιλόδοξη και ολοκληρωμένη συλλογή συνταγών για μοντέρνα ζαχαροπλαστική, επιστρέφει.

Το So Good Recipes είναι εδώ με τον τρίτο τόμο του, με περισσότερες από 1.800 συνταγές, από τα τεύχη 17 έως 24 του περιοδικού So Good.

Με πάνω από 12 διαφορετικές οικογένειες γλυκών, όπως οι κρέμες, οι ζύμες, τα ζελέ και πολλές άλλες υφές, το So Good Recipes Vol. 3, δεν αφήνει τίποτα έξω από τις σελίδες του.

Επιπλέον, ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις στη σύνθεση των γλυκών και αντικατοπτρίζει τις κύριες ανησυχίες των σεφ σε όλον τον κόσμο, με τις ατελείωτες ευαισθησίες τους, οι οποίες περιλαμβάνονται και στις συνταγές του βιβλίου.

Και αν το So Good Recipes χαρακτηρίζεται από την ποσότητα, την ποικιλία και την πληρότητα του περιεχομένου του, η αυστηρότητα κάθε πρότασης υποστηρίζεται από τους 120 σεφ που έχουν περάσει από τις σελίδες αυτών των τευχών του περιοδικού So Good, οι οποίοι είναι κορυφαίοι επαγγελματίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, λόγω της ευρείας τεχνικής τους βάσης και το κοινό τους ενδιαφέρον για την αριστεία.


Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Μέγεθος 22 x 21 εκ.
  • 332 σελίδες
  • 120 Chef
  • 1800 συνταγές
  • Γλώσσα: Αγγλικά

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - SO GOOD RECIPES 1,2,3


So Good Recipes. Προσφορά και τα 3 βιβλία μαζί!

Αποκτήστε τη μοναδική προσφορά αυτή τώρα μόνο με 77€

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : 5€

Για παραγγελίες συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.