Επαγγελματικές Εκδόσεις

Remember 28C by Jose Romero

Το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο για να φτιάχνετε Panettone

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Αρτοποιία

Figure 1

Στους 28C, ετοιμάζουμε και ωριμάζουμε το προζύμι.
Στους 28C, εξάγουμε την πρώτη ζύμη από το μίξερ.
Στους 28C πραγματοποιείται η πρώτη ωρίμανση.

28C είναι η τελική θερμοκρασία της ζύμης μετά το δεύτερο ζύμωμα, και στους 28C ωριμάζει και πάλι μέσα στα καλούπια.

Τέλος, στους 28C πρέπει ο πυρήνας του προϊόντος να ψύχεται πριν συσκευαστεί.

Θυμηθείτε 28.


Γιατί το Remember 28C;


Remember 28C by Jose Romero

Μέσω αυτού του τίτλου, ο Jose Romero δεν σκοπεύει μόνο να υπενθυμίσει μία βασική πτυχή στην προετοιμασία του χειροποίητου panettone - ο έλεγχος των θερμοκρασιών -, αλλά επίσης, να μεταφέρει την πρακτική φύση του βιβλίου του.

Αυτό το καινοτόμο έργο, υπογράφεται από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες στην Ισπανία.

Επικεντρώνεται σε μία ζύμη που είναι στη μόδα σήμερα. Έχει προωθήσει, όπως λίγοι άλλοι, την κουλτούρα του panettone τα τελευταία χρόνια.

Ως αποτέλεσμα της συσσωρευμένης εμπειρίας του και του διδακτικού του πνεύματος, υπερβαίνει μια απλή πραγματεία για θεωρητικές έννοιες και μία συλλογή συνταγών. Remember 28C, είναι ο απόλυτος τρόπος για να ξεκινήσετε και να κατακτήσετε την προετοιμασία του panettone, προσφέροντας τα κλειδιά για να του δώσετε τη δική του προσωπικότητα και να επιτύχετε κανονικότητα στην καθημερινή παραγωγή.

Θεμελιώδης συστατικά


Remember 28C by Jose Romero

Η ανυπομονησία του Jose Romero να μοιραστεί, καλύπτει όλες τις πτυχές που σχετίζονται με ένα τόσο ιδιαίτερο προϊόν, όπως το panettone.

Για αυτό το βιβλίο ξεκινά με ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο, αφιερωμένο στα βασικά συστατικά και στα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή τους

Εξοπλισμός και υλικά


Αν και υπάρχουν αρκετά σκεύη και ποικίλος εξοπλισμός που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα panettone σε τακτική βάση, θα επικεντρωνόμαστε σε ό,τι είναι απαραίτητο, για να εργάζεστε άνετα και να αποκτάτε ένα καλό αποτέλεσμα, ταυτόχρονα.

Προζύμι


Remember 28C by Jose Romero

Στόχος του Jose Romero: να αναπτύξει κανείς το δικό του προϊόν αντί να αναπαράγει συνταγές.

Για αυτό το προζύμι, ο ρόλος των συστατικών σε κάθε ζύμη ή ο έλεγχος των θερμοκρασιών σε κάθε στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ψύξης, γίνονται βασικές και καινοτόμες γνώσεις μέσα στο βιβλίο που συνοδεύουν τον αναγνώστη σε μία βαθιά βελτίωση των δεξιοτήτων του με το panettone.

Η μέθοδος του Romero


Remember 28C by Jose Romero

Ο Jose Romero παρουσιάζει ένα πρακτικό πνεύμα, με λεπτομερή διαγράμματα και γραφικά που βοηθούν στην αποσαφήνιση βασικών πτυχών της διαδικασίας παραγωγής.

Συνταγές


Remember 28C by Jose Romero

Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από κλασικές και προσωπικές συνταγές, επιπλέον δημιουργίες και τη συνεργασία άλλων μεγάλων δασκάλων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


Remember 28C by Jose Romero
  • Συγγραφέας: Jose Romero
  • Σελίδες: 272
  • Γλώσσα: Ισπανικά/Αγγλικά
  • Τιμή: €60
  • Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο: €5

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Gastronomy Essentials


Remember 28C by Jose Romero

VIDEO


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.