Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Cool... (Τεύχος #1)

Edited and Published by So Good...magazine!

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


So Cool... (Τεύχος #1)

Το νέο περιοδικό που αφορά το παγωτό και τα παγωμένα επιδόρπια.

Το καλύτερο παγωτό του κόσμου στο So Cool... περιοδικό.

Γεννήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τα πιο προηγμένα έργα στη βιομηχανία του παγωτού παγκοσμίως, εστιάζοντας σε τεχνική καινοτομία και δημιουργικότητα σε ευρύτερη έννοια, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης και της έννοιας του προϊόντος.

Πρόκειται για ένα διεθνές περιοδικό που δημοσιεύεται ετησίως στα αγγλικά. Μέχρι πρόσφατα, η ιδέα αυτή φαινόταν αδιανόητη, καθώς τότε όλα φαινόνταν να πρέπει να εξελιχθούν σε μια περιοχή που είχε καθιερωθεί για ένα κερδοφόρο μαζικό προϊόν από τον ορισμό της, χωρίς να απαιτείται τίποτα περισσότερο για να ενθουσιάσει το πιο απαιτητικό κοινό.

Ωστόσο, η εμπειρία μας στη γαστρονομία μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε προνομιούχοι μάρτυρες μιας σημαντικής και σταθερής εξέλιξης στον κόσμο του παγωτού, που επί του παρόντος βρίσκεται σε πλήρη ωρίμανση.

Αυτό αποτελεί το αφετηριακό σημείο ενός περιοδικού που επιλέγει τα κορυφαία στοιχεία ενός προϊόντος που συνδυάζει ευελιξία και γαστρονομική αξία, τεχνική και δημιουργικότητα, παρουσιάζοντας μια τεράστια δυναμικότητα.

So Cool... (Τεύχος #1)


Το πρώτο τεύχος του so cool.. περιοδικού περιλαμβάνει 20 μεγάλα άρθρα, υπογεγραμμένα από 23 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, κατανεμημένα σε 306 σελίδες.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό φεστιβάλ παγωτού, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, τεχνικά άρθρα για θέματα όπως τα vegan παγωτά (Jordi Puigvert), οι δυνατότητες ενός νέου συστατικού, πράσινη βανίλια (Jordi Guillem και Eric Miete), παγωτά από τα πιο πολύπλοκα κρασιά της DO Marco de Jerez (Carlo Guerriero) και η χρήση ενζύμων στο παγωτό (Albert Soler και David Gil).


So Cool... (Τεύχος #1)
So Cool So Cool

Παράλληλα, αναλύουμε δημιουργικές προτάσεις σχετικά με παρουσίαση, συστατικά και έννοια προϊόντος από σημαντικούς επαγγελματίες, όπως Emmanuel Ryon, Luca Bernardini, Jεrεmie Runel, Jordi Roca, Jean-Thomas Schneider, Martιn Lippo, Nils Hendrikse, Carolina Barragan, Pawel Petrykowski και Cathrine Osterberg, ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

Χαρακτηριστικά, τεχνικά άρθρα, συνεντεύξεις, φωτογραφίες βήμα προς βήμα και μια πληθώρα συνταγών από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς παγωτού περιμένουν τον αναγνώστη σε ένα ασυναγώνιστο περιοδικό.

Καλώς ήλθατε στο πρώτο κεφάλαιο μιας νέας ιστορίας αγάπης με το παγωτό ως κύριο αστέρι!

So Cood So Cood So Cood So Cood

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Σελίδες: 306
  • Έκδοση: 2023
  • Βάρος: 2,1Kg

ΤΙΜΗ

Τιμή έκδοσης: €30

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : €5

Διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο: Gastronomy Essentials.



So Cool... (Τεύχος #1)


So Cool... (Τεύχος #1)

Παραγγελίες


Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να λάβετε το ξεχωριστή αυτή τεύχος στο σπίτι σας.

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.