Σεμινάρια

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte

Σεμινάρια - Κύπρος

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων a la carte θα υλοποιηθεί στις 4 - 6 Απριλίου, στη Λευκωσία από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες a la carte, Sous chefs και Executive Chefs.

Το προγράμματα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Νέες τεχνικές μαγειρικής με τη χρήση νέου εξοπλισμού στη μαγειρική όπως Sous vide, Pacojet, Thermomix, Siphon, Vacuum - Infusions, Freeze dryer, Rotary Evaporator όπως και Τεχνικές στησίματος πιάτων από τον Chef.


Τεχνικές πληροφορίες προγράμματος


Χώρος Διεξαγωγής: Mitsios Trading Ltd - Τέφκρου Ανθία 70 - Δάλι - Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας

Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

Κόστος προγράμματος: €350

Certificate και Σημειώσεις θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για συμμετέχοντες που θα ταξιδέψουν εκτός Κύπρου για το πρόγραμμα υπάρχουν "Πακέτα διαμονής" με ειδικές τιμές.

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017
Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017
Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017 Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials






Χώρος Διεξαγωγής

Mitsios Trading logo
Mitsios Trading






Συμμετοχή

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

Γιώργος Στυλιανουδάκης, 4-6 Απριλίου 2017

Αίτηση Συμμετοχής για Σεμινάριο

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Θέση στην επιχείρηση  (max chars=50)
Πόλη και Ημερομηνία Συμμετοχής  (max chars=50)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.