Σεμινάρια

Η Τέχνη του Παγωτού

Αθήνα (21-22) Φεβρ.2018. Ηράκλειο Κρήτης (5-6 Μαρτ. 2018). Δημήτρης Χρονόπουλος

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Η Τέχνη του Παγωτού

Δύο υψηλού επιπέδου προγράμματα ζαχαροπλαστικής, γύρω από την τέχνη του παγωτού, θα μυήσουν 24 επαγγελματίες (12 ανά πρόγραμμα), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτή την hands on practice εκπαίδευση.

Τα προγράμματα διοργανώνει το SETE Training, στην Αθήνα στις 21 & 22 Φεβρουαρίου και στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 5 & 6 Μαρτίου, από τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο.



Σε κάθε διήμερο πρόγραμμα ο Chef θα παρουσιάσει:

  • Όλη τη διαδικασία για κλασσικό αλλά και σύνθετο παγωτό
  • Παγωτό με βάση το αυγό αλλά και χωρίς αυγό
  • Sorbet φρούτων και σοκολάτας
  • Θα δούμε αναλυτικά τις διαφορές στα παγωτά που ετοιμάζονται για ‘Gelateria’ και στα παγωτά που ετοιμάζονται για εστιατόρια ή ξενοδοχεία
  • Τέλος, θα παρουσιαστούν διάφορες παρασκευές παγωτού και θα εστιάσουμε και στους τρόπους παρουσίασή τους, σε τούρτα αλλά και σε ποτήρι

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η Τέχνη του Παγωτού Η Τέχνη του Παγωτού

Κόστος συμμετοχής


  • €170 για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • €250 για Επιχειρήσεις - μη Μέλη ΣΕΤΕ

Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής


Η Τέχνη του Παγωτού

Χαρακτηριστικά Προγράμματος


Αθήνα 21 - 22 Φεβρουαρίου 2018

  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος προγράμματος: DOMESTICA - Δερβενίων 37 - Μεταμόρφωση - Αθήνα

Ηράκλειο Κρήτης 5 - 6 Μαρτίου 2018

  • Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
  • Χώρος προγράμματος: ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου - Ηράκλειο

Η Τέχνη του Παγωτού

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου


Αίτηση Συμμετοχής


Η Τέχνη του Παγωτού


Για την Συμμετοχή σας, ανά περιοχη, συμπληρώστε την ανάλογη αίτηση στο Site του SETE:

Αίτηση Εγγραφής (Αθήνα 21 - 22 Φεβρουαρίου 2018)
(Η Τέχνη του Παγωτού - Αθήνα)

(Ηράκλειο Κρήτης 5 - 6 Μαρτίου 2018)
(Η Τέχνη του Παγωτού - Ηράκλειο Κρήτης)

Επικοινωνία


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

SETE TRAINING logo
SETE TRAINING






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials logo
Gastronomy Essentials





ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Deals Logo
DEALS





4F Logo
4F





Thermomix Logo
Thermomix





DOMESTICA Logo
DOMESTICA





DELIFRANCE
DELIFRANCE





Vario Logo
Vario






ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΕΝΕΧ logo
ΧΕΝΕΧ





ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM logo
Egem





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE