Σεμινάρια

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος

Σεμινάρια - Ελλάδα / Κύπρος

Figure 1

Ένα μοναδικό και ξεχωριστό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω και εισηγητή τον Έλληνα Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Πάτρα στις 26 & 27 Φεβρουαρίου.

Στο πρόγραμμα αυτό θα αναλυθούν λεπτομερώς και επι μέρους πολλά μυστικά της Σοκολάτας τα οποία είναι σημαντικά να γνωρίζουν οι Έλληνες ζαχαροπλάστες και οι Έλληνες Chef που θα θελήσουν να συμμετέχουν.

Σημαντική βοήθεια στη θεματολογία αυτή θα μας παρέχει η Γαλλική εταιρία Valrhona με την πολυετή πείρα της στο αντικείμενο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.


Αναλυτικό πρόγραμμα διημέρου:

  • Παρουσίαση και γευσιγνωσία σε φρέσκο καρπό του κακάο
  • Παρουσίαση για την παραγωγή σοκολάτας
  • Τεχνικές για ganache σοκολάτας
  • Τεχνικές σε σύγχρονη διακόσμηση για σοκολατάκια
  • Τεχνικές και παρουσίαση για κουβερτούρες με φρούτα

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef, κατά τη διάρκεια του διημέρου.


ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Κόστος Συμμετοχής


  • 180€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής


Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων


Ημερομηνίες διεξαγωγής

  • Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Ώρες προγραμμάτων

  • 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

Χώρος διεξαγωγής προγράμματος:

  • ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Αγίου Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3 - Πάτρα

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Διοργανωτής

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

Συντονιστής

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

IEK ΔΕΛΤΑ Logo
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ





VALRHONA Logo
VALRHONA





DEALS Logo
DEALS





4F Logo
4F





VARIO Logo
VARIO





THERMOMIX Logo
THERMOMIX






ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE

EGEM Logo
ΕΓΕΜ





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

CHEFSTYLE logo
CHEFSTYLE





ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ logo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ






Πληροφορίες / Συμμετοχή

ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α - Ω. Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019


Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Πάτρα 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019


Contact
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : +30 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION