Σεμινάρια

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Pastry Chef Γιώργος Αυγέρος - Θεσσαλονίκη, 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020

Σεμινάρια - Ελλάδα

Figure 1

Ένα μοναδικό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Buffet Dessert Concepts και εισηγητή τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η εκπαίδευση θα έχει ως αντικείμενό, τη δημιουργία concept σε ένα Buffet Γλυκών, όπου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Resort ξενοδοχεία καθώς και σε Catering για διάφορου τύπου εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις, γάμους, ιδιαίτερες περιστάσεις (εταιρικές εκδηλώσεις - παρουσιάσεις, επετείους, παιδικές εκδηλώσεις κτλ.)

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να παρασκευάσουν μαζί με τον Chef τα εξής:

  • Επιλογή Concept
  • Φιλοσοφία - Ανάλυση - Υλοποίηση Concept
  • Στρώσιμο Σοκολάτας
  • Σοκολατένια Ντεκόρ
  • Cremeux
  • Coulis
  • Compote
  • Χρήση Αερογράφου
  • Δημιουργία βρώσιμων ντεκόρ διακόσμησης μπουφέ
  • Τεχνικές Επικάλυψης - Χρωματισμοί
  • Τεχνική Διόγκωσης Σοκολάτας

DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS

DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS

Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν μαζί τη στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του κάθε διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων



DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS DESSERT BUFFET CONCEPTS

Κόστος Συμμετοχής


  • 180€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 250€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


DESSERT BUFFET CONCEPTS

Χώρος και ώρες προγράμματος


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020

Χώρος προγράμματος: ΔΕΛΤΑ 360 - Ερμού 45 - Θεσσαλονίκη

Ώρες: 10.00 μ.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Διοργανωτής

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Συντονιστής

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Επικοινωνία


DESSERT BUFFET CONCEPTS

Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

DESSERT BUFFET CONCEPTS - Θεσσαλονίκη -
12 & 13 Φεβρουαρίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION