Σεμινάρια

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Σεμινάρια - Κύπρος

Figure 1

Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη, θα διεξαχθεί από την Gastronomy Essentials, στην Λευκωσία 20 & 21 Μαρτίου 2023, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στην Κύπρο, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Bartenders (Ξενοδοχείων και Bar) και η θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:


  • Τυποποίηση συνταγών
  • Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
  • Παραγωγή πουρέδων
  • Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών
  • Εκχυλίσεις
  • Μαγείρεμα υπό κενό
  • Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar
  • Παραγωγή Bitters
  • Πίκλες φρούτων
  • Γαρνιτούρες εδώδιμες
  • Βασική λειτουργία Rotovap, Φυγόκεντρου, Ocoo
  • Προτάσεις Pairing
  • Ρύθμιση γεύσης

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο.



MEET YOUR CHEF


Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

O Κονταράτος Δημήτρης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων ιδρυτής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Giafka και Executive Chef στο Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites.

Με μεγάλη εκπαιδευτική και συγγραφική εμπειρία, δίνει συνεχώς έμφαση στο γεφύρωμα μεταξύ μαγειρικής και επιστήμης, λόγω της διπλής του ιδιότητας, τόσο της επιστημονικής όσο και γαστρονομικής.

Με την ικανότητα αυτή κατάφερε να εργαστεί κοντά σε λαμπρά ονόματα στο εσωτερικό και εξωτερικό, τόσο της Γαστρονομίας όσο και του Μπαρ όπως, Noma, Kofler Kompanie, Baba Aurum, Koutsiko και άλλα.


GUEST BARTENDER: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ



Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

  • Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή
  • Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Λευκωσία 20 & 21 Μαρτίου 2023
  • Ώρες εκπαίδευσης: 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα)
  • Χώρος εκπαίδευσης: Mitsios Trading Ltd. - Τεύκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή, Δάλι
  • Κόστος: €350 (VAT included)

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη
Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Επικοινωνία


Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Αίτηση Εγγραφής Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

LIQUID GASTRONOMY - Από τη θεωρία στην πράξη (eventora.com)

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr



ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ

ΠΑΣΥΞΕ (CYPRUS HOTEL ASSOCIATION)
ΠΑΣΥΞΕ logo




Διοργανωτής

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo


INSPIRE YOUR PASSION