Επαγγελματικές Εκδόσεις

Four in one-On the boundaries of chocolate

Ramon Morato, Josep Maria Ribe, Raul Bernal, Miquel Guarro

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Four in one-On the boundaries of chocolate

Σελίδες: 432
Τιμή: 70€

Τέσσερις ταλαντούχοι chefs σε ένα βιβλίο του οποίου το περιεχόμενο χωρίζεται σε τέσσερις, επίσης, μεγάλες θεματικές ενότητες:

Ζαχαροπλαστική, σοκολάτα, επιδόρπια και καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική.

Περιέχει επίσης, μία απολαυστικά γευστική ιστορία σχετικά με τις δύο δεκαετίες της Ακαδημίας Σοκολάτας στη Βαρκελώνη (Chocolate Academy in Barcelona), η οποία είναι κι αυτή μέρος της ιστορίας του κλάδου, ειπωμένη μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο από τους πρωταγωνιστές της.

Αυτός είναι ο τίτλος και το περιεχόμενο του βιβλίου που κυκλοφόρησε στις 28 Νοεμβρίου 2016 και του οποίου οι συγγραφείς του είναι οι, Ramon Morato, Josep Maria Ribe, Raul Bernal και Miquel Guarro.

Οι συνολικά 432 του σελίδες, με πάνω από 72 ανέκδοτες δημιουργίες και πάνω από 300 συνταγές, είναι κατακλυσμένες με ταλέντο, δημιουργικότητα, νεοτερισμό και καλή γεύση, με τη σοκολάτα να είναι στο επίκεντρο, δοκιμάζοντας όμως τα όρια της.

Four in one-On the boundaries of chocolate


Χαβιάρι Καρύδας, Nougat Τριαντάφυλλο και Επιδόρπιο Σε Σχήμα Λάμπας, είναι ένα μικρό δείγμα από τις συνταγές που παρουσιάζονται στο βιβλίο και που ενθουσίασαν το κοινό στην παρουσίασή του στο Γαστρονομικό φόρουμ στη Βαρκελώνη (Forum Gastronomic in Barcelona), επιβεβαιώνοντας έτσι την ελπιδοφόρα πορεία του.


Ένα βιβλίο το οποίο έχει όλα τα συστατικά στο να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τη σημερινή ζαχαροπλαστικήFour in one-On the boundaries of chocolateΗ διάθεση του βιβλίου γίνεται από την Gastronomy Essentials

Χαρακτηριστικά έκδοσης

Συγγραφείς: Ramon Morato, Josep Maria Ribe, Raul Bernal, and Miquel Guarro
Σελίδες: 432
Γλώσσα: Ισπανικά/Αγγλικά
Τιμή: 70€
Έξοδα αποστολής: 7€ για Ελλάδα, 15€ για Κύπρο

Four in one-On the boundaries of chocolate


Four in one-On the boundaries of chocolate Four in one-On the boundaries of chocolate Four in one-On the boundaries of chocolate Four in one-On the boundaries of chocolateΦόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.